Introductie en dansmuziek

Gratis voorbeeld


[tabs style=”default”] [tab title=”Interface”]

In deze video zie je hoe de interface van je danslessen eruit ziet. We laten zien hoe de lessen globaal zijn opgebouwd en wat je allemaal aan extra informatie op het scherm kunt verwachten. In specifieke gevallen geven we aanvullende informatie. Dan kan het zijn dat de opbouw net iets anders is. Deze video is dus een algemene indicatie.

Let op: 
De dansmuziek vind je in het tweede tabje bij deze introductie.

[/tab] [tab title=”Dansmuziek”]

De muziek voor je cursus is gratis beschikbaar gesteld door “Free Dancesport Music Project”.

Onderstaande link verwijst naar een externe pagina van Mediafire. Daar kun je geheel gratis en veilig een dubbel-cd downloaden met in totaal 33 nummers. Je krijgt dan een .zip bestand. Je kunt dit bestand uitpakken met bijvoorbeeld [ilink style=”download” url=”href=”http://rarlab.com/rar/wrar520nl.exe””]WinRar[/ilink] (ook gratis). Je hoeft niet te registreren. Dat bericht kun je gewoon sluiten. Het wachtwoord om het bestand uit te pakken is “fdmproyaldances“, zoals de bestandsnaam ook al laat zien. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met je leraar.

[button style=”download” link=”http://www.mediafire.com/download/xguct0969lxy9v2/FDMP+-+Royal+Dances+%282015%29+%5BPass.+fdmproyaldances%5D.zip” bg_color=”#620031″ window=”yes”]Dansmuziek[/button]

In de groepslessen maken we voor beginners veel gebruik van deze liedjes:

Het voordeel hiervan is dat het tempo laag ligt. Dat is lekker om te oefenen, en als je al groepsles bij ons hebt gevolgd, is het erg herkenbaar.

In de les vertragen we hem soms nog verder. Daarvoor gebruiken we professionele DJ software. Voor thuisgebruik kun je bijvoorbeeld gratis gebruik maken van Virtual DJ (externe download). Daar zit “pitch control” op, om het tempo te veranderen.

Let op: je kunt Youtube-liedjes niet vertragen. In VirtualDJ kun je liedjes afspelen, en dus vertragen, die op je computer gedownload zijn.

[/tab] [/tabs]
Terug naar: Stijldansen Niveau Brons > Beginners