De cursus

Wat maakt jullie online lesprogramma anders dan de filmpjes die al op Youtube staan?
Met het online lesprogramma van Dansschool Dance Fit krijg je een totaalpakket dat gewoon goed in elkaar zit. Je krijgt niet alleen les van een ervaren danser. Er zit een gedegen methodiek, een lesmethode, achter, en de cursussen zijn logisch opgebouwd. Deze opbouw is al ca 8 jaar in de dagelijkse praktijk in gebruik. Elke dag weer zoeken we naar verbetermogelijkheden. En het wérkt! Al jaren werken wij met enthousiaste cursisten die onze lesopbouw waarderen. Daar kun je met losse moves op Youtube niet tegenop. Bij ons dus geen zoektocht vol frustratie maar duidelijke, logische lessen met succesbeleving.Daarnaast krijg je per dans-element vier perspectieven in beeld (Full HD!), met slowmotions, praktische aanwijzingen, en duidelijke uitleg over de achtergrond van het dansen, de dansmuziek,  en technische uitvoering (visueel en auditief, omdat niet iedereen op dezelfde manier leert). Alle informatie is in de film, audio, en in geschreven tekst beschikbaar. Zo is er altijd iets dat bij jouw voorkeur past.Ook testen we je kennis aan het eind van elke les. Zo weet je zeker dat je goed bezig bent. En de echte stijldansmuziek krijg je er gratis bij!
Wat kost de cursus Stijldansen voor beginners?

De cursus stijldansen voor beginners kost € 89,99. Het tijdelijke promotietarief is € 79,95. Hiervoor krijg je:

 • 7 Full HD video’s met alles dat je moet weten
 • Onbeperkt toegang tot al je lessen
 • Een leeromgeving voor op elk apparaat (telefoon, tablet, pc)
 • Theorie bij elke video
 • 35 nummers (dubbel CD) speciale stijldansmuziek
 • Een test bij elke les

Rechtstreeks contact met je leraar

Hoelang duurt de cursus?

Zodra je een les hebt gevolgd en de test hebt gehaald, kun je door naar de volgende les. We adviseren echter om elke les een tijdje te oefenen voor je door gaat naar de volgende. Dat geeft gewoon een beter leer-resultaat. Zodra je toegang hebt tot de cursus kun je er altijd bij. Je kunt er dus ook gewoon je tijd voor nemen. Dat kost niets extra’s. Met een cursus van zes lessen, en een week oefenen per les, kom je op een cursusduur van ca zes weken.  Al je lessen kun je onbeperkt terugkijken. Op je telfoon, tablet, laptop etc. Alleen maar even inloggen. Makkelijk toch?

Hoe kan het dat jullie zo goedkoop zijn?

We besteden veel tijd, energie, en geld aan de ontwikkeling van het lesmateriaal en een veilige, goed werkende website. Daarna kun jij vrijwel geheel zelfstandig met je danslessen aan de slag. Hoe meer mensen hiervan gebruik maken, hoe goedkoper we het dus per persoon kunnen maken.

Hoe krijg ik toegang tot de cursus?

Om toegang te krijgen tot je cursus volg je onderstaande stappen:

 1. klik op Deze cursus volgen
 2. Controleer je winkelwagen en klik op “Doorgaan naar afrekenen”.
 3. Voer je gegevens in en kies een betaalwijze en klik op “Bestelling plaatsen”.
 4. Volg de betaal-instructies en je krijgt direct toegang tot je cursus.
  Ga naar je cursus via de link onderaan de bevestigingspagina., of de menuknop “De cursus”
Dansen doe je toch op speciale dansmuziek? Die heb ik thuis niet. Hoe kan ik dan oefenen?

Dansmuziek voor het stijldansen heeft inderdaad per dans een specifiek tempo en ritme. Nou kan het zijn dat je wat populaire muziek hebt waarop je best zou kunnen dansen. Om er zeker van te zijn dat je op de goede muziek oefent, krijg je bij je cursus een dubbel cd met alleen maar stijldansmuziek. Dat zijn 35 dansnummers, helemaal gratis.

Wat als ik de cursus heb afgerond?

Aan het eind van de cursus krijg je van ons een certificaat als bewijs dat jij de cursus met succes hebt afgerond. We zijn druk bezig met diverse vervolgcursussen. Zodra die online gaan, kun je met jouw certificaat dus doorgaan voor een hogere cursus. De basispassen van het stijldansen, die kun je dus al. En dat kun je bewijzen ook. Na elke les, en dus ook aan het eind van je cursus, krijg je de optie om je mooie resultaat trots te delen met je vrienden op social media. Wel zo leuk natuurlijk.

Wanneer krijg ik mijn videos?
In de e-mail die je gelijk na de bestelling ontvangt staat een kopje: Cursus details -> Cursus bekijken.
Dat linkt gelijk door naar de online omgeving waar je de lessen kunt volgen.
Het is een online lesprogramma. Je hoeft dus nergens op te wachten en kunt direct beginnen.
De video’s zijn te bekijken op elke telefoon, tablet, of computer met een internetverbinding.
Via bijvoorbeeld een Chromecast kun je de beelden ook naar een aangesloten televisie casten.
Er worden geen fysieke DVD’s toegestuurd.

 

Inloggen

Ik ben mijn inloggegevens vergeten, wat nu?

Ga naar https://learn.dance-fit.nl/mijn-account/lost-password/ en volg de stappen. Kom je er dan nog steeds niet uit? Neem dan contact met ons op.

Ik heb een computer én een tablet. Moet ik de cursus dan twee keer kopen?

Nee hoor, dat hoeft niet. Zodra je bestelling is afgerond kun je altijd en op elk apparaat inloggen op je eigen account. Daar staan al je lessen. Het maakt dus niet uit of je in de trein nog even gauw op je tablet wat wil bekijken, of het thuis op een groter scherm wil zien. En alles is in Full HD, dus lekker scherp! Met één bestelling ben je dus helemaal voorzien.

 

Veiligheid

Zijn mijn gegevens wel veilig?

Ja alle informatie die je aan ons stuurt, inclusief je persoonlijke gegevens, zijn veilig. Wij maken gebruik van SSL (Secure Socket Layers), herkenbaar aan “httpS://” en het groene slotje in de adresbalk. Zo weet je zeker dat de verzending van je gegevens veilig gebeurt.

Wat doen jullie met mijn gegevens?

Wij gebruiken je gegevens alleen maar om een account te maken waarmee je je cursus kunt volgen, en om ze netjes op de factuur te vermelden. Dat zijn we bij wet verplicht. Je komt niet automatisch op onze mailinglist en we verstrekken geen gegevens aan anderen. Lees ook ons privacybeleid.

Is mijn betaling wel veilig?

Alle betalingen lopen via onze Payment Service Provider: Mollie. Dat is een bedrijf dat ervoor zorgt dat jouw betaling veilig is. Mollie is aangesloten bij Thuiswinkel.org en is goedgekeurd door De Nederlandsche Bank. Alle betalingen via Mollie zijn beveiligd op bank-niveau (of hoger!) (Mollie heeft de beste HTTPS-beveiliging onder PSP’s volgens SSL Lab)

 

Overige vragen

Mijn vraag staat er niet bij! Wat nu?

We hebben de vragen gepubliceerd die vaak worden gesteld. Mocht je iets anders willen weten, stuur je vraag dan via het contactformulier. We komen er dan zo snel mogelijk bij je op terug. Misschien plaatsen we hem daarna ook wel op deze pagina.